perjantai 11. toukokuuta 2018

Ajatuksia äitienpäivänä


Kahdeksan vuotta sitten sain tyttäreltäni tämän kirjeen vankilaan. Silloin odotimme kaikki kuukausia kestäneen piinan päättymistä ja mielialat olivat korkealla. Lapset kävivät mummin kanssa kotona Löytänänkadulla Turussa, ja poikani halusi laittaa lastenhuonetta kuntoon äitiä odotellessa.

Jos Satakunnan käräjäoikeus olisi tässä vaiheessa pystynyt tekemään oikean päätöksen, paljolta pahalta olisi säästytty. Lapset olisivat päässeet takaisin kotiin ja olisivat saaneet normaalin elämän. Painajainen olisi jäänyt taakse ja toipuminen olisi voinut alkaa.

Näin ei kuitenkaan käynyt.

Veljeni kertoi neljän lapseni itkeneen silmänsä punaisiksi kuullessaan, ettei äiti pääsisikään kotiin.

Tämä oli kuitenkin vasta alkua lasten kärsimykselle. Perheeni hajosi ja kokemattoman sijaisperheen käsissä poikani alkoi pian oireilla. Oireilu oli itse asiassa täysin odotettua tässä tilanteessa. Siksi asiantuntijat alun perin olivatkin suositelleet lasten sijoittamista ammatilliseen hoitoon - ei sukulaisten luokse. Sopivaa paikkaa näin isolle poppoolle ei vain löytynyt ammatillisista perhekodeista.

Myöhemmin sijaisperhe valjasti lasten tuskan palvelemaan omia tarkoitusperiään.

Lasten isosisko oli loukannut sijaisvanhempien herkkää itsetuntoa kapinoimalla. Niinpä tapaamiset isosiskoon lopetettiin nuorempien lasten "oireilun" vuoksi. Tämä on tuttu ilmiö avioerotapausten yhteydestä - lapsen lähivanhemman oireilu tarttuu lapseen ja tästä saadaan hyvä tekosyy lopettaa ei-toivotut tapaamiset.

Muutkin ei-toivotut sukulaiset saatiin pian karkoitettua "uusioperheen" elämästä. Lastensuojelun asiakassuunnitelmassa oli sovittu säännöllisistä tapaamisista isovanhempien ja tätien - siis Jukan siskojen kanssa - mutta nekin kuihtuivat syksyn 2010 aikana.

Aikaisemmin lapset tapasivat isovanhempiaan yleensä viikoittain. Joskus mummilassa vietettiin myös viikonloppuja yökylässä ja käytiin kesäisin veneilemässä. Nyt loppui yökyläily ja veneily. Kukaan ei koskaan enää saanut tavata lapsia ilman Arin ja Minnan valvovaa silmää.

Tätä voisi joku jo alkaa ihmetellä. Lastensuojelu ei kuitenkaan puuttunut asiaan, vaikka sijaisperhe lopetti asiakassuunitelmissa sovitut tapaamiset heti alkuunsa ja lapset eristettiin sukulaisistaan. Isovanhemmat tapasivat lapset viimeisen kerran keväällä 2011.

Lapset kehittivät oman selviytymisstrategiansa tässä oudossa tilanteessa, jossa kaikki aikaisemmat tukiverkot äkkiä revittiin pois ja paluu äidin luokse nähtiin uhkana kiusaamisen pelon vuoksi. Jäljelle jäi vain sijaisperheen miellyttäminen.

Ei lapsia voi syyttää siitä, että he ovat halunneet pelastaa oman nahkansa ja ovat sopeutuneet toimimaan niin kuin heiltä odotetaan.

Itse odotan kolmen nuorimman lapseni paluuta edelleen. Minulle he ovat samoja kuin ennenkin, vaikka vuodet ovat vierineet. Olette aina tervetulleita takaisin!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

P.S. Ensi kerralla blogissa palataan takaisin Ulvilaan. Luvassa on heinäseipäitä ja murhaajan jälkien etsintää.

7 kommenttia:

 1. Sinä: "Kirjoita asiallisesti."

  Me (P.L. ja K.N.): Kirjoitamme aina ASIALLISESTI!

  Erityisesti kaltaisellesi MURHAAJALLE, LASTENSA RAISKAAJALLE! Muista HOVIOIKEUDEN PÄÄTÖS josta KKO EI ANTANUT Sinulle (Anneli Auer) PEDOFIILILLE ** VALITUSLUPAA !! ** Josta -> Jumalalle KIITOS!

  Kts. peiliin ja KADU! Mitä TEIT! Miehellesi ja LAPSILLESI!

  Yt: Pieni Liekki & Kuolemannaakka

  Jk. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

  Tietysti tarkistat kommentit, blokaten ne KAIKKI (kommentit) POIS joista itse itsesi tunnistat! Kuin vain "pullantuoksuinen" kotiäiti (murhaaja + pedofiili) osaa taiten tehdä.

  Murhan ja lastesi hyväksikäytön lisäksi osaat myrkyttää oman loppuelämäsi. Toivottavasti nautit sen myrkyn hitaasti ja katkerasti, tunnontuskissasi. Vai voiko psykopaatti tuntea MITÄÄN?

  -samat sekopäät (P. L. & K. N.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin harvoin tulee julkaisukelvottomia kommentteja, ja jos tulee, ne eivät yleensä ole näin pitkiä. Tämän olisin voinut jättää julkaisematta, koska tässä ei ole mitään rakentavaa sanottavaa muuta kuin katkera vihanpurkaus.

   Kuten mielentilatutkimuksessa todettiin, en ole psykopaatti. Olen ihan tavallinen terve ja normaali ihminen.

   Entä sinä, joka tämän kirjoitit?

   Poista
  2. Pieni liekki ja Kuolemannaakka ovat murha.infon nimimerkkejä, jotka ovat kirjoittaneet jo vuosien ajan Anneli Auerin syyttömyyttä puoltavia kirjoituksia. Ilmeisesti heidän kirjoitustensa sisältö käy tämän tyypin hermoille, joka ei kykene kohtaamaan sitä totuutta, että Anneli Auer on täysin syytön, sekä miehensä murhaan, että lastensa kaltoinkohteluun.

   Tämä anonyymi henkilö katsoo asialliseksi kirjoitella netissä muiden ihmisten nimissä. Olen törmännyt tämän tyypin kirjoituksiin useilla eri nettialustoilla. Tästä voisi päätellä, että henkilöllä on jotain henkilökohtaista pelissä, kun hän on ottanut asiakseen vainota Anneli Aueria. Toisaalta murhat ja lasten kaltoinkohtelut ovat sen laatuisia uutisia, jotka saavat jotkut ihmiset pois tolaltaan. Netissä ei ole filtteriä, joka estäisi vakavasti psyykeltään sairaita kirjoittelemasta purkauksiaan.

   Odotan sitä päivää, että viranomaiset ryhdistäytyvät, ja selvittävät keitä löytyy Anneli Aueriin kohdistuvien asiattomien kirjoitusten takaa. On täysin väärin ja kohtuutonta antaa Anneli Auerin joutua olemaan kaikenmaailman törkykirjoitusten kohteena. Petteri Orpon vaimoon ja joihinkin toimittajiin kohdistuneet kirjoittelut ovat olleet selvitettävissä, niin kirjoitetaanko Anneli Auerista törkyä viranomaisten hiljaisella hyväksynnällä? Tähän astihan poliisin selitys on ollut, että näitä kirjoituksia laaditaan Tor-verkon kautta. Viime aikoina poliisi on kuitenkin pystynyt selvittämään useita rikoksia, joita tapahtuu Tor-verkossa, niin miksi ei sitten syyttömään ihmiseen kohdistettua vainoa?

   Haluan saada myös varmuuden siitä, että em. anonyymin kirjoittajan tapaiset henkilöt eivät ole tekemisissä esim. lastensuojelun kanssa. Suomessa on tällaisiakin tapauksia ollut. (Eräs sai vankilatuomion).


   Tulin vierailemaan täällä Annelin blogissa, sillä tänään on Suomessa äitienpäivä. Halusin toivottaa Annelille voimia ja uskoa siihen, että jonain päivänä hänen menettämänsä kolme lasta palaavat oman äitinsä luo. Jonain päivänä lapset tajuavat sen miten heitä on manipuloitu uskomaan äidin tappaneen isin, ja kuinka sellaisen “tiedon” aikaansaama pelko ja viha aikaansai kauhutarinoita, joiden seuraamuksia lapset eivät täysin ymmärtäneet. Jonain päivänä lapset myöskin ymmärtävät elättäneensä sijaisvanhempansa, jotka ovat eristäneet lapset kaikista heille aiemmin tärkeistä ihmisistä, ettei totuus tulisi ilmi.

   Haluan sanoa Annelin lapsille, että teidän äitinne ottaa teidät vastaan avosylin, eikä teidän tarvitse pelätä enää yhtään mitään. Pelkojen aika on ohi.

   Kaikki ne äidit, jotka ovat lukeneet Anneli Auerin kirjan Murhalesken muistelmat, voivat vain huokaista helpotuksesta, ettei vastaavaa vääryyttä ole osunut omalle kohdalle. Mikään ei ole karmivampi ajatus kuin se, että omat tähän maailmaan tuskalla ja hiellä saatetut lapset istuvat vieraan naisen sylissä.

   Omassa, Anneli Auerin tapaukseen liittyvässä blogissani kirjoitan rakenteellisen piilokorruption osuudesta tilanteessa, jossa täysin syytön ihminen joutuu tuomituksi jopa kahdesti elinkautiseen vankeuteen.

   Terveisin,
   blogisti Susku London
   http://anneliauer.com

   Poista
  3. Outoa että Ulvilan Oikeusmurhat vetävät virkatyperysten ja virkarikollisten ml. Nissinen ja Paatero lisäksi puoleensa sontakärpäsiksi mielenterveyspotilaita.
   Onko "jemman" lääkitys taas pettänyt, kun sylkee myrkkyään? Kuulostaa vanhanpiian katkeruudelta.
   Muistamme "Rantakosken" tuplineen ja säälittävän Ulvilansurmaindex-valhesivustonsa, jossa syytöntä Annelia yritettiin lavastaa tuomittavaksi.
   Lopuksi presidentin Kaartin torvisoittokunnan eläketirehtööri Raine Ampuja innokkaine sudenpentuineen väärensi todisteita tuomitakseen syyttömän Auerin.
   Liekö yhteyttä harhoja kuulevaan psykoottiseen muusikko Mikko Vainialaan, joka jatkaa "Digi-Columbo" häiriköimistä?
   Mikäli syylliset löytyy Ulvilan murhaajamiehiksi epäiltävien lähipiiristä, tekonsa olisi edes jotenkin loogisia - vaikkakin rikollisia.
   "Hullu-Sirpa" ja jälleensyntymäfantasiat spämmäävät suomikeskustelussa.
   Neuroottisen "Tarankin" kiusaaminen lopulta tukahtui, kun nimensä paljastui - tai ainakin muutti, Vauvaanko?

   Äitienpäivän muistaminen on hieno artikkeli, lisää tätä!
   Totuus vielä kerran kukistaa pahan valeäiti Minnan aivopesemän vankilalinnan salailuryteiköt.
   Winter is coming for House Ari+Minna...

   Poista
 2. Hyvää Äitienpäivää sinulle . Uskon että saat vielä lapsiisi yhteyden ja pääsette juttelemaan ja olemaan perhe.

  VastaaPoista
 3. Voimia suureen tuskaasi rakas Anneli. Vielä tulee se päivä, että..

  VastaaPoista
 4. Anneli, kiusaajasi ovat vieneet sinulta lähes kaiken, mutta silti sinulla on enempi kuin heillä: puhdas omatunto, itsekunnioitus, oikeudentunto ja sydän kohdallaan. Ne kuuluvat ihmisyyteen ja ovat ominaisuuksia, joita keskitysleirien hirveyksistä selviytyneillä oli, joista Viktor Frankl kertoo kirjassaan "Ihmisyyden rajalla". Selviytyneitä yhdisti se, että vaikka heiltä riistettiin kaikki muu, he pystyivät säilyttämään ihmisyytensä ja toivon.

  Hyvää äitienpäivää, Anneli, ja kiitos kirjoituksestasi.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.