lauantai 17. helmikuuta 2018

Valtiokonttori pottuili kaverini blogissa

Siitä on jo pitkä aika, kun kuulin luotettavalta taholta, että Valtiokonttorissa ei haluta maksaa minulle kunnollisia korvauksia ja että siellä pidetään minua murhaajana.

Eikä siinä kaikki. Turhautunut ja kiukkuinen herra tai rouva Valtiokonttori kävi pottuilemassa kaverini blogissa. Tämä tapahtui joulukuussa 2016.

Ai mistä minä muka tiedän?

No kun siitä jää jälkiä.

Kaverini lähetti minulle tämän viestin, josta selviää kommentoijan ip-numero. Henkilöllisyys ei selviä, koska kirjoittaja käytti tunnistamatonta ilmaissähköpostiosoitetta.Mielenkiinnon vuoksi tarkistin, oliko sama kirjoittaja käynyt myös minun blogissani, ja kappas vain - Valtiokonttori oli pyörinyt myös minun sivuillani. Ja sitä ennen Suskun anneliauer.com -blogissa. Tämä kaikki oli tapahtunut työajalla, koska herra tai rouva Valtiokonttori oli käyttänyt työpaikkansa ip-osoitetta ennen virka-ajan päättymistä.Tämä tiedoksi kaikille niille, jotka vielä sinisilmäisesti haluavat uskoa, että virkamiehet hoitavat hommansa puolueettomasti eivätkä alennu viestittelemään sosiaalisessa mediassa.

En seuraa tilastojani aktiivisesti eikä minulla ole tiedossani, onko esimerkiksi Turun käräjäoikeudesta käynyt joku blogissani - eikä tarvitsekaan tietää. Oli tai ei, ainakin naistuomarin käytöksestä ja olemuksesta paistoi sellainen pyhä viha, ettei se jäänyt edes salin perältä huomaamatta. On varmaan käyty kahvipöytäkeskustelua niiden naistuomareiden kanssa, jotka jyräsivät käräjätuomari Tapio Katajamäen 2-1 taannoisessa seksuaalirikosoikeusmurhafarssissa.

On hieman ongelmallista, kun oikeusmurhan kärsinyt joutuu hakemaan korvauksia samalta taholta, joka on kollektiivisesti osallistunut oikeusmurhan suorittamiseen. Olen kuullut, että viimeisimmän väärän murhatuomion antanut tuomari on nykyään Turun käräjäoikeudessa pomona.

Mutta kai sentään hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa ollaan puolueettomia?

He-he. Ei kai minun tarvitse sanoa tähän mitään?

Alkuperäinen blogiteksti kommentteineen löytyy täältä:
https://niinaberg.com/2015/02/22/tekija-on-selvilla/

Aiheeseen liittyvää:
Virkamies nettikiusaajana

10 kommenttia:

 1. Nolo juttu Valtiokonttorille.

  Nolo tämä operaatio on ollut myös poliisille ja oikeuslaitokselle kokonaisuutena ottaen. En ole kyllä ennenkään uskonut virkamieskunnan rehellisyyteen ja puolueettomuuteen aina ja joka tilanteessa, mutta tässä yhteydessä näyttää nousseen pinnalle nimenomaan se kaikkein likaisin pohjasakka.

  VastaaPoista
 2. On hyviäkin viranomaisia, mutta jostain syystä sinun juttusi näyttää magneetin lailla vetäneen puoleensa älyllisesti vajaita yksilöitä ja/tai niitä, jotka eivät pysty objektiiviseen ajatteluun.

  VastaaPoista
 3. Hei Anneli, mielestäni tämä Valtiokonttorin virkamiehen käytös olisi "makea" uutinen monillekin kansalaisten etuja puolustaville tahoille.

  Muistanko väärin, vai oliko blogissasi eilen maininta että tätä saa jakaa ja oletko poistanut sen? Nyt sitä en ainakaan enää löydä. Luettuani sen ajattelin heti, että tätäpä olisi hyvä jakaa eteenpäin.

  Saako siis jakaa, ainakin jossain? Olisi hyvä, että kansa
  saisi tietoa virkamiesten tökeröstä käytöksestä (tässäkin asiassa, kuten niin monessa muussakin).

  VastaaPoista
 4. Noita nimettömiä puskista huutelijoita riittää jokaisella keskustelupalstalla. Tunnetta on, muttei tietoa. Huvittavaa ajatella, että joku "korkea-arvoinen" Valtionkonttorin virkailija voi hyvin trollata myös esim. minfossa. Ja vielä työajalla...

  VastaaPoista
 5. Valtiokonttorin Viestintä-yksikkömaanantai 19. helmikuuta 2018 klo 15.38.00 UTC+2

  Johtuen Valtiokonttorin vanhoista tehtävistä ja sopimuksista, iso joukko valtionhallinnon ip-osoitteista näyttää Valtiokonttorin osoitteilta, vaikka näin ei ole. Tässä tapauksessa kirjoitus ei tullut meiltä, tämä asia on tarkistettu.
  Valtiokonttorin Viestintä-yksikkö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämä viesti ei tullut Valtiokonttorista vaan valtion konttorista (käräjäoikeudesta, KRP:n äänilaboratoriosta... mistä?), pyydän anteeksi, että olen epäillyt syytöntä.

   Toisaalta minun epäilyni on aika paljon vähäpätöisempi, kuin jos joku tulee syyttömänä epäillyksi esimerkiksi murhasta tai lastensa hyväksikäytöstä. Kukaan ei myöskään menettänyt työtään, toimeentuloaan, perhettään, mainettaan tai omaisuuttaan väärän epäilyni vuoksi.

   Ikäväkseni minun on vielä lopuksi todettava, että tämä Viestintäyksikön minulle ja kahdelle muulle bloggaajalle laittama viesti ei kuitenkaan kumoa vaan ainoastaan vahvistaa blogini perussanoman: viranomaisten tärkein prioriteetti näyttää aina ja kaikkialla olevan kasvojen säilyttäminen - ei kansalaisten oikeuksien turvaaminen. Valtiokonttori ei maksanut senttiäkään yritykseseni tuhoutumisesta, vaikka Valtiokonttorin nettisivujen mukaan sen tehtävänä on korvata väärän vangitsemisen kansalaiselle aiheuttama vahinko, mutta haluaa tehdä tiettäväksi, että pottuiluviesti tuli - jos tämä pitää paikkansa - valtion konttorista eikä Valtiokonttorista.

   Joka tapauksessa pottuiluviestin kirjoittaja edustaa sitä samaa kollektiivia - Suomen valtiota - jolta olen turhaan odotellut julkista anteeksipyyntöä.

   Poista
 6. Mistä johtuu kun koittaa joillekin ihmisille kertoa että nämä Annelin seksuaalirikos tuomiot olivat oikeusmurha tuomioita niin olo on kuin puhuisi jollekin tyhjälle seinälle tai lanttuvihannekselle... ei edes pienintäkään epäilyä tai harkintaa että olisikohan siinä mitään perää... Kun ei se suomen oikeuslaitos ole mikään 100% suvereeni ylivertainen absoluuttinen totuus kommisio.. ei minkään valtion oikeuslaitos ole, koska me olemme kaikki ihmisiä.

  VastaaPoista
 7. miksi enää todistelet, kerran olet syyttömäksi todettu sinun ei taevitse paitsi jos jokin vielä mieltäsi kalvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos puolisosi olisi murhattu, eikö sinua vaivaisi se, että murhaaja on vapaana? Etkö toivoisi murhaajalle tuomiota?

   Poista

Kirjoita asiallisesti. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.