perjantai 11. toukokuuta 2018

Ajatuksia äitienpäivänä


Kahdeksan vuotta sitten sain tyttäreltäni tämän kirjeen vankilaan. Silloin odotimme kaikki kuukausia kestäneen piinan päättymistä ja mielialat olivat korkealla. Lapset kävivät mummin kanssa kotona Löytänänkadulla Turussa, ja poikani halusi laittaa lastenhuonetta kuntoon äitiä odotellessa.

Jos Satakunnan käräjäoikeus olisi tässä vaiheessa pystynyt tekemään oikean päätöksen, paljolta pahalta olisi säästytty. Lapset olisivat päässeet takaisin kotiin ja olisivat saaneet normaalin elämän. Painajainen olisi jäänyt taakse ja toipuminen olisi voinut alkaa.

Näin ei kuitenkaan käynyt.

Veljeni kertoi neljän lapseni itkeneen silmänsä punaisiksi kuullessaan, ettei äiti pääsisikään kotiin.

Tämä oli kuitenkin vasta alkua lasten kärsimykselle. Perheeni hajosi ja kokemattoman sijaisperheen käsissä poikani alkoi pian oireilla. Oireilu oli itse asiassa täysin odotettua tässä tilanteessa. Siksi asiantuntijat alun perin olivatkin suositelleet lasten sijoittamista ammatilliseen hoitoon - ei sukulaisten luokse. Sopivaa paikkaa näin isolle poppoolle ei vain löytynyt ammatillisista perhekodeista.

Myöhemmin sijaisperhe valjasti lasten tuskan palvelemaan omia tarkoitusperiään.

Lasten isosisko oli loukannut sijaisvanhempien herkkää itsetuntoa kapinoimalla. Niinpä tapaamiset isosiskoon lopetettiin nuorempien lasten "oireilun" vuoksi. Tämä on tuttu ilmiö avioerotapausten yhteydestä - lapsen lähivanhemman oireilu tarttuu lapseen ja tästä saadaan hyvä tekosyy lopettaa ei-toivotut tapaamiset.

Muutkin ei-toivotut sukulaiset saatiin pian karkoitettua "uusioperheen" elämästä. Lastensuojelun asiakassuunnitelmassa oli sovittu säännöllisistä tapaamisista isovanhempien ja tätien - siis Jukan siskojen kanssa - mutta nekin kuihtuivat syksyn 2010 aikana.

Aikaisemmin lapset tapasivat isovanhempiaan yleensä viikoittain. Joskus mummilassa vietettiin myös viikonloppuja yökylässä ja käytiin kesäisin veneilemässä. Nyt loppui yökyläily ja veneily. Kukaan ei koskaan enää saanut tavata lapsia ilman Arin ja Minnan valvovaa silmää.

Tätä voisi joku jo alkaa ihmetellä. Lastensuojelu ei kuitenkaan puuttunut asiaan, vaikka sijaisperhe lopetti asiakassuunitelmissa sovitut tapaamiset heti alkuunsa ja lapset eristettiin sukulaisistaan. Isovanhemmat tapasivat lapset viimeisen kerran keväällä 2011.

Lapset kehittivät oman selviytymisstrategiansa tässä oudossa tilanteessa, jossa kaikki aikaisemmat tukiverkot äkkiä revittiin pois ja paluu äidin luokse nähtiin uhkana kiusaamisen pelon vuoksi. Jäljelle jäi vain sijaisperheen miellyttäminen.

Ei lapsia voi syyttää siitä, että he ovat halunneet pelastaa oman nahkansa ja ovat sopeutuneet toimimaan niin kuin heiltä odotetaan.

Itse odotan kolmen nuorimman lapseni paluuta edelleen. Minulle he ovat samoja kuin ennenkin, vaikka vuodet ovat vierineet. Olette aina tervetulleita takaisin!

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

P.S. Ensi kerralla blogissa palataan takaisin Ulvilaan. Luvassa on heinäseipäitä ja murhaajan jälkien etsintää.

12 kommenttia:

 1. Sinä: "Kirjoita asiallisesti."

  Me (P.L. ja K.N.): Kirjoitamme aina ASIALLISESTI!

  Erityisesti kaltaisellesi MURHAAJALLE, LASTENSA RAISKAAJALLE! Muista HOVIOIKEUDEN PÄÄTÖS josta KKO EI ANTANUT Sinulle (Anneli Auer) PEDOFIILILLE ** VALITUSLUPAA !! ** Josta -> Jumalalle KIITOS!

  Kts. peiliin ja KADU! Mitä TEIT! Miehellesi ja LAPSILLESI!

  Yt: Pieni Liekki & Kuolemannaakka

  Jk. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

  Tietysti tarkistat kommentit, blokaten ne KAIKKI (kommentit) POIS joista itse itsesi tunnistat! Kuin vain "pullantuoksuinen" kotiäiti (murhaaja + pedofiili) osaa taiten tehdä.

  Murhan ja lastesi hyväksikäytön lisäksi osaat myrkyttää oman loppuelämäsi. Toivottavasti nautit sen myrkyn hitaasti ja katkerasti, tunnontuskissasi. Vai voiko psykopaatti tuntea MITÄÄN?

  -samat sekopäät (P. L. & K. N.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin harvoin tulee julkaisukelvottomia kommentteja, ja jos tulee, ne eivät yleensä ole näin pitkiä. Tämän olisin voinut jättää julkaisematta, koska tässä ei ole mitään rakentavaa sanottavaa muuta kuin katkera vihanpurkaus.

   Kuten mielentilatutkimuksessa todettiin, en ole psykopaatti. Olen ihan tavallinen terve ja normaali ihminen.

   Entä sinä, joka tämän kirjoitit?

   Poista
  2. Pieni liekki ja Kuolemannaakka ovat murha.infon nimimerkkejä, jotka ovat kirjoittaneet jo vuosien ajan Anneli Auerin syyttömyyttä puoltavia kirjoituksia. Ilmeisesti heidän kirjoitustensa sisältö käy tämän tyypin hermoille, joka ei kykene kohtaamaan sitä totuutta, että Anneli Auer on täysin syytön, sekä miehensä murhaan, että lastensa kaltoinkohteluun.

   Tämä anonyymi henkilö katsoo asialliseksi kirjoitella netissä muiden ihmisten nimissä. Olen törmännyt tämän tyypin kirjoituksiin useilla eri nettialustoilla. Tästä voisi päätellä, että henkilöllä on jotain henkilökohtaista pelissä, kun hän on ottanut asiakseen vainota Anneli Aueria. Toisaalta murhat ja lasten kaltoinkohtelut ovat sen laatuisia uutisia, jotka saavat jotkut ihmiset pois tolaltaan. Netissä ei ole filtteriä, joka estäisi vakavasti psyykeltään sairaita kirjoittelemasta purkauksiaan.

   Odotan sitä päivää, että viranomaiset ryhdistäytyvät, ja selvittävät keitä löytyy Anneli Aueriin kohdistuvien asiattomien kirjoitusten takaa. On täysin väärin ja kohtuutonta antaa Anneli Auerin joutua olemaan kaikenmaailman törkykirjoitusten kohteena. Petteri Orpon vaimoon ja joihinkin toimittajiin kohdistuneet kirjoittelut ovat olleet selvitettävissä, niin kirjoitetaanko Anneli Auerista törkyä viranomaisten hiljaisella hyväksynnällä? Tähän astihan poliisin selitys on ollut, että näitä kirjoituksia laaditaan Tor-verkon kautta. Viime aikoina poliisi on kuitenkin pystynyt selvittämään useita rikoksia, joita tapahtuu Tor-verkossa, niin miksi ei sitten syyttömään ihmiseen kohdistettua vainoa?

   Haluan saada myös varmuuden siitä, että em. anonyymin kirjoittajan tapaiset henkilöt eivät ole tekemisissä esim. lastensuojelun kanssa. Suomessa on tällaisiakin tapauksia ollut. (Eräs sai vankilatuomion).


   Tulin vierailemaan täällä Annelin blogissa, sillä tänään on Suomessa äitienpäivä. Halusin toivottaa Annelille voimia ja uskoa siihen, että jonain päivänä hänen menettämänsä kolme lasta palaavat oman äitinsä luo. Jonain päivänä lapset tajuavat sen miten heitä on manipuloitu uskomaan äidin tappaneen isin, ja kuinka sellaisen “tiedon” aikaansaama pelko ja viha aikaansai kauhutarinoita, joiden seuraamuksia lapset eivät täysin ymmärtäneet. Jonain päivänä lapset myöskin ymmärtävät elättäneensä sijaisvanhempansa, jotka ovat eristäneet lapset kaikista heille aiemmin tärkeistä ihmisistä, ettei totuus tulisi ilmi.

   Haluan sanoa Annelin lapsille, että teidän äitinne ottaa teidät vastaan avosylin, eikä teidän tarvitse pelätä enää yhtään mitään. Pelkojen aika on ohi.

   Kaikki ne äidit, jotka ovat lukeneet Anneli Auerin kirjan Murhalesken muistelmat, voivat vain huokaista helpotuksesta, ettei vastaavaa vääryyttä ole osunut omalle kohdalle. Mikään ei ole karmivampi ajatus kuin se, että omat tähän maailmaan tuskalla ja hiellä saatetut lapset istuvat vieraan naisen sylissä.

   Omassa, Anneli Auerin tapaukseen liittyvässä blogissani kirjoitan rakenteellisen piilokorruption osuudesta tilanteessa, jossa täysin syytön ihminen joutuu tuomituksi jopa kahdesti elinkautiseen vankeuteen.

   Terveisin,
   blogisti Susku London
   http://anneliauer.com

   Poista
  3. Outoa että Ulvilan Oikeusmurhat vetävät virkatyperysten ja virkarikollisten ml. Nissinen ja Paatero lisäksi puoleensa sontakärpäsiksi mielenterveyspotilaita.
   Onko "jemman" lääkitys taas pettänyt, kun sylkee myrkkyään? Kuulostaa vanhanpiian katkeruudelta.
   Muistamme "Rantakosken" tuplineen ja säälittävän Ulvilansurmaindex-valhesivustonsa, jossa syytöntä Annelia yritettiin lavastaa tuomittavaksi.
   Lopuksi presidentin Kaartin torvisoittokunnan eläketirehtööri Raine Ampuja innokkaine sudenpentuineen väärensi todisteita tuomitakseen syyttömän Auerin.
   Liekö yhteyttä harhoja kuulevaan psykoottiseen muusikko Mikko Vainialaan, joka jatkaa "Digi-Columbo" häiriköimistä?
   Mikäli syylliset löytyy Ulvilan murhaajamiehiksi epäiltävien lähipiiristä, tekonsa olisi edes jotenkin loogisia - vaikkakin rikollisia.
   "Hullu-Sirpa" ja jälleensyntymäfantasiat spämmäävät suomikeskustelussa.
   Neuroottisen "Tarankin" kiusaaminen lopulta tukahtui, kun nimensä paljastui - tai ainakin muutti, Vauvaanko?

   Äitienpäivän muistaminen on hieno artikkeli, lisää tätä!
   Totuus vielä kerran kukistaa pahan valeäiti Minnan aivopesemän vankilalinnan salailuryteiköt.
   Winter is coming for House Ari+Minna...

   Poista
  4. No olipa siinä heikko yritys pahoittaa Annelin mieltä, ihan vain kertomalla ikioma mielipide. Koska voi. Netissä voi tehdä mitä vain. Anonyyminä varsinkin kun aikansa pistelee menemään. Itsekin näin teen. Anonyyminä mutta asiallisuuteen pyrin. Se on vastuunkantoa omista sanoista. Mietippä miten näppärää tämä kirjoittelu,syytteiden langettaminen ja valikoiva "todisteiden" käyttö on niin median, korruption ja mielivaltaisten virkamiesten taholta, todella helppoa! Vaarallista ja pelottavaa. Kuulen tirskuntaa taholtasi ja mietteen "mitähän se Anneli nyt vastaa" voisin arvata, että Annelilla on ollut aika paljon pahempaa kun tuo kommenttisi , lapsellinen purkaus, tiedottomana asiasta joka ei hetkauta. Ainoastaan kertoo sinusta. "Olen lukenut otsikon ja olet syyllinen" Minäkin halusin tämän verran puuttua.Koska haluan. Typerää kai tämä onkin.Näin tämä kierre jatkuu. Kukaan ei piittaa mitä päästelee menemään ja mitä se pahimmillaan saa aikaan. TÄMÄKIN TAPAUS VOISI HERÄTTÄÄ, VÄHÄN ERI TAVOIN olisi toivottavaa. Opittaisiin jotain julmuudesta ja sen aiheuttamasta vahingosta. Kiusaaminenko on kivaa?Ei ymmäretä niin ei. Valitettavaa. Sinä olet yksi , joka varmistaa tämän kiertokulun. Oletko tyytyväinen? Tässä näkee mustavalkoajattelun. Itse olen Annelia syyllisenä pitänyt yhtä hartaasti. Tutkinut olen asioita,teen niin edelleen. Olen kallistunut vähitellen hänen syyttömyyteen, käyttäen järkeä,ottanut selvää. Minusta tämä ei ole noin mustavalkoista että voisin huutaa syyllisyyttä kuten sinä. Puntaroinut olen ja miettinyt monelta puolelta. Tämä on niin läpinäkyvää ajojahtia ja sekoilua syytteiden ja todisteiden kanssa ollut. Naurettavaa. Vaan ei naurata..
   SERI-asia nyt varsinkin. EI VAIN VOI PITÄÄ PAIKKAANSA. Voisiko olla ettei saanut valittaa, jostainhan niiden piti Anneli saada hirviöksi , harmitti niin , kun murhasta eivät saaneet tehdyksi ja rahaa paloi tähän tutkintaan ym.AIVAN liikaa. Säilyttikö tässä nyt " oikeusvaltio" omasta mielestään kasvonsa ja saivat osalle meistä "todistettua" osaavansa hommansa. AJATTELE ASIAA?EI VAKUUTA SIINÄ MISSÄ EI TÄMÄ MINUNKAAN CAPSLOKKI POHJASSA JA MIELIPITEENI. NÄIN VOI TEHDÄ. JIPPII? Toivottavasti et joudu tuolla kielenkäytöllä ja äkkipikaisuudella ongelmiin. Toivon rauhaa sinulle. Annelille jaksamista

   Poista
 2. Hyvää Äitienpäivää sinulle . Uskon että saat vielä lapsiisi yhteyden ja pääsette juttelemaan ja olemaan perhe.

  VastaaPoista
 3. Voimia suureen tuskaasi rakas Anneli. Vielä tulee se päivä, että..

  VastaaPoista
 4. Anneli, kiusaajasi ovat vieneet sinulta lähes kaiken, mutta silti sinulla on enempi kuin heillä: puhdas omatunto, itsekunnioitus, oikeudentunto ja sydän kohdallaan. Ne kuuluvat ihmisyyteen ja ovat ominaisuuksia, joita keskitysleirien hirveyksistä selviytyneillä oli, joista Viktor Frankl kertoo kirjassaan "Ihmisyyden rajalla". Selviytyneitä yhdisti se, että vaikka heiltä riistettiin kaikki muu, he pystyivät säilyttämään ihmisyytensä ja toivon.

  Hyvää äitienpäivää, Anneli, ja kiitos kirjoituksestasi.

  VastaaPoista
 5. Aivan, vielä tulee aika kun nuoremmat lapsesi alkavat palata luoksesi, Anneli.

  VastaaPoista
 6. Tämä kommentti ei juurikaan liity tähän postaukseen mutta haluan sanoa tämän silti.
  Ennen olit mulle pelkkä ”murhaaja” (pyydän sydämmestäni anteeksi tätä), mutta nyt kun luin kirjasi niin ajatukset muuttui. En voi kuvitella mitä olet käynyt läpi. Enkä ymmärrä miksi pitää vääntää ihmisitä omia mielikuvia ilman mitään faktoja, itsekkin sorruin tähän.
  Kirjasi kosketti jostain todella syvältä, olet ajatukissa. Hurjasti tsemppiä elämään, toivottavasti asiat menisi sinun kohdallasi paremmin.
  Odotan innolla uusia kirjotuksiasi..:)

  VastaaPoista
 7. Kovan elämänkoulun olet saanut elettäväksi. Olen seurannut tapaustasi jo muutamia vuosia. Koska tapaus alkoi kiinnostaa, niin tutkin syvällisesti casen ja lopulta ihmetellyt, että millainen onkaan tämä Suomen kehuma poliisijärjestelmä.

  Kuten yleensä, niin lopulta totuus nähdään historian saatossa. Toki se ei nyt auta sinunkaltaista uhriksi joutuneen nykyelämää, mutta on opiksi tuleville. Siksi kokemuksesi ei ole turha.

  Hienoa on kuitenkin se, että olet nyt päässyt jo pahimman yli ja pääset rakentamaan elämääsi valoisimmissa merkeissä. Totuus lopulta selviää nuorimmille lapsillesikin.

  VastaaPoista
 8. Kovan elämänkoulun olet saanut elettäväksi. Olen seurannut tapaustasi jo muutamia vuosia. Koska tapaus alkoi kiinnostaa, niin tutkin syvällisesti casen ja lopulta ihmetellyt, että millainen onkaan tämä Suomen kehuma poliisijärjestelmä.

  Kuten yleensä, niin lopulta totuus nähdään historian saatossa. Toki se ei nyt auta sinunkaltaista uhriksi joutuneen nykyelämää, mutta on opiksi tuleville. Siksi kokemuksesi ei ole turha.

  Hienoa on kuitenkin se, että olet nyt päässyt jo pahimman yli ja pääset rakentamaan elämääsi valoisimmissa merkeissä. Totuus lopulta selviää nuorimmille lapsillesikin.

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti. Kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.