Kiitokset

Kiitos kaikille ystäville, sukulaisille ja virkailijoille, joilta saimme apua ja tukea joulukuussa 2006 sen jälkeen, kun olimme joutuneet kokemaan elämämme hirvittävimmän tragedian.

Kiitos myös kaikille niille lukuisille tutuille ja tuntemattomille, jotka ovat tavalla tai toisella olleet henkisenä tukena jutun myöhempien käänteiden aikana.

Aivan erityiset kiitokset Niina Bergille, joka on auttanut selviämään järjissä kaikkein järjettömimpienkin käänteiden keskellä, avustanut oikeustaistelussa myös lasteni puolesta ja jakanut kanssani pettymyksen, kun mikään ei näytä johtavan mihinkään hyvästä yrityksestä huolimatta. Isot kiitokset myös Niinan aviomiehelle!

Erityiset kiitokset myös Anna-Maria Pokelalle ja Anne Ojala-Soinille, joilta sain kannustavaa postia jo heti syksyllä 2009 ollessani pitkään eristyksissä muusta maailmasta Porin poliisilaitoksen putkaosastolla. Olen onnekas, kun minulla on näin älykkäitä, rohkeita ja itsenäiseen ajatteluun kykeneviä ystäviä.

Kiitokset kaikille, jotka ovat lähettäneet minulle kannustavaa postia, kun olin vankilassa, ja anteeksi, etten ole jaksanut vastata juuri kenellekään. Kaiken postin olen kyllä lukenut.

Kiitos kaikille niille toimittajille ja muille henkilöille, jotka ovat pyrkineet tuomaan esiin julkisuudessa myös sitä puolta, jonka viranomaiset ovat pyrkineet salaamaan ja hautaamaan unohduksiin. Aivan erityiset kiitokset tästä elokuvaohjaaja Pekka Lehdolle, ja kiitokset myös Pekka Santtilalle, joka on uskaltanut herättää julkista keskustelua aihepiiristä Åbo Akademin professorin ominaisuudessa.

Kiitos kaikille niille virkamiehille, jotka ovat hoitaneet tehtävänsä asiallisesti ja hyvin - niitäkin on. Aivan erityiset kiitokset Juha Joutsenlahdelle, Kare Koskiselle ja Matti Mäkiselle, jotka ovat pitäneet yllä uskoa siihen, että on olemassa myös fiksuja, rehellisiä ja suoraselkäisiä poliiseja.

Kiitos Suskulle, Pirjolle ja kaikille muillekin, joita en ole ennen tätä hirvittävää oikeustaistelua tuntenut, mutta jotka olette tulleet tutuiksi tämän kokemuksen myötä.

Kiitos kaikille niille parille sadalle uudelle Facebook-kaverille, jotka ehdin hyväksyä ennen kuin tilini suljettiin ja kiitokset myös niille yli 500 kaveripyynnön lähettäjälle, joita en ehtinyt hyväksyä.

Kiitokset kaikille neljälle lapselleni siitä, että olette olemassa. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta te olette kaikkein paras asia, mitä minulle on koskaan tapahtunut ja haluan myös teidän kolmen nuorimman tietävän, että teillä on äiti odottamassa sitten kun itse tulette sitä haluamaan.

Kiitos vanhemmilleni kaikesta siitä työstä, jonka jouduitte tekemään puolestani minun ollessani vangittuna.

Kiitos vielä erikseen nimeämättä kaikille, jotka haluavat uskoa oikeuden voittoon!


Linkkejä: